Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti die al geruime tijd ernstig ziek is, blijkt desondanks positief in het leven staan. Af en toe deelt ze via sociale media hoe het met haar gaat. Vandaag deelt ze een ontroerend lichtpuntje.

Haar

Zoals bekend wordt Daniëlle sinds april vorig jaar behandeld voor uitgezaaide endeldarmkanker. Artsen gaven haar nog zes maanden te leven, maar die termijn heeft ze inmiddels ruimschoots overtroffen. Ze hoopt nog op een wonder en grijpt daarvoor alles aan.

Een tijdje geleden nam ze een emotioneel, maar moedig besluit. Ze knipte de laatste drie lange haren af die er nog aan haar hoofd zaten. Iedereen te te maken krijgt met deze verschrikkelijke ziekte, weet hoe zwaar dit is om te doen. Daniëlle bleef ondanks alles positief. Vandaag heeft ze dan ook een mooi bericht gedeeld, want ze laat weten dat haar haren weer groeien.

Lichtpuntje

Op Instagram schrijft ze: ”Mijn haar is wel weer langer dan die van my man die even naar de kapper was.” Naast haar is John van ’t Schip, voormalig voetballer en man van Daniëlle te zien. Het is een prachtige foto waarop het koppel er schitterend uitziet.

Voor sommige mensen is dit misschien niet nieuwswaardig, maar als je hier zelf mee te maken hebt of iemand kent die lijdt aan kanker, dan weet je dat zelfs de kleinste lichtpuntjes heel veel waard zijn. Deel dit bericht op sociale media om Daniëlle en alle andere mensen die kanker hebben te steunen. Zij staan namelijk nooit alleen.

Bron: