Dit najaar begint op SBS6 seizoen tien van de Meilandjes alweer. Voor de nieuwe reeks gaat de familie de grens weer over. Aan RTL Boulevard wil de pater familias van het televisiegezin, Martien, niet verklappen of ze teruggaan naar Frankrijk.

Naar het buitenland

Het enige dat Martien erover wil zeggen, is dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zich voornamelijk in het buitenland afspeelt. Gelukkig is vrouwlief Erica wat loslippiger. Ze vertelt aan Story dat de familie naar het buitenland gaat, omdat er ‘iets’ moet gebeuren.
Erica merkt op dat reality ‘leuk’ moet zijn. ”Dat was het de afgelopen vijf jaar. Maar nu niet meer.” Erica heeft dus geen zin meer om nog langer door te gaan. De kans is dus groot dat aankomend seizoen de allerlaatste is. ”Wij worden ook ouder. Wij gaan straks ergens wonen met Maxime en Leroy, daar willen we ook niet draaien.”
Erica wil voorkomen dat er dingen verzonnen gaan worden. ”Daar hebben we geen zin in”, merkt ze op. Geniet dus maar van het aankomende seizoen 😉

Maxime en Leroy

Over Maxime en Leroy gesproken. Vorige week meldde de rancuneuze oud-huisvriendin Caroline van Eeden zich weer eens. Zij wist te vertellen dat er een huwelijkscrisis gaande is tussen Maxime en Leroy. Die laatste zou het niet langer uithouden met Maxime.
Maxime postte op Valentijnsdag een fotootje met haar man, waarop de twee samen een spaghettisliertje naar binnen werkten. Volgens Caroline houdt Maxime de schijn op: ”Haar leven is een grote leugen”, zo sneerde ze.

Bron: