Televisie-icoon Robert ten Brink beseft dat hij langzaamaan van het toneel zal verdwijnen. En daar heeft het gezicht van All You Need Is Love totaal geen moeite mee. In een interview met Het Parool zegt de 68-jarige Ten Brink: ”Ik doe steeds een stapje terug.”

Geen moeite met afscheid

”Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats per jaar”, aldus Ten Brink. ”Namen zal ik nu niet noemen, maar er zijn collega’s die moeite hebben met het afscheid. Ik heb daar geen last van. Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven.”
Ten Brink is al jarenlang actief binnen de televisiewereld. Hij begon zijn loopbaan in 1979 als radio-dj. Al na twee jaar maakte hij de overstap naar de tv, met de quiz Cijfers en Letters. Wat niet veel mensen weten, is dat Robert ten Brink de eerste presentator van Lingo was. Daarna volgden nog grote titels als Lotto Weekend Miljonairs en Holland´s Got Talent.

All You Need is Love

Maar de meeste mensen kennen Robert ten Brink natuurlijk van All You Need is Love. Zijn bijnaam luidt niet voor niets ‘Dr. Love’. Ook dit jaar zal hij weer te zien zijn in de heerlijke kerstspecial. Maar is Robert dat nu niet eens een keer zat?
Het programma loopt al 31 jaar, maar Ten Brink vindt het nog steeds geweldig om te doen. ”Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”, zo besluit hij in Het Parool.

Bron: