Het is weer helemaal mis rondom Glennis Grace. De ooit zo populaire zangeres heeft ruzie met Raquel, die al twintig jaar lang haar visagiste is. Aanleiding hiervoor is het gegeven dat Glennis de koffer ingedoken is met…haar zoon.

Ruzie met visagiste

Het zit supermarktbandiet Glennis Grace niet mee op liefdesgebied. Na haar relatie met Boyd liet ze haar ogen vallen op Levy, de zoon van haar visagiste.
Maar Levy bleek gewoon een vriendin te hebben en Glennis werd afgeserveerd. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft ze nu ruzie met zijn moeder. Die schijnt het namelijk niet zo prettig te vinden dat Glennis (45) het met haar zoon (28) heeft gedaan.
Levy is voetbalamateur bij Olympia in Haarlem. Glennis zou op haar beurt de hoofdact zijn op een feestje bij de club. Toen uitlekte dat de twee een relatie zouden hebben, belde Shownieuws met Levy. Die ontkende alles. Hij gaf zelfs aan een vriendin te hebben.

Droomman

Pijnlijk, pijnlijk. Glennis voelde zich zwaar genaaid omdat ze naar eigen zeggen helemaal niet wist dat Levy al bezet was.
In de podcast Real Talk ging Glennis er dieper op in. Zonder zijn naam te noemen vertelde ze dat deze persoon altijd bijzonder voor haar blijf. ”We kunnen niet samen zijn door omstandigheden, maar ik vind het fijn te weten dat hij in mijn leven is.”

”Hij is mijn droomman, maar het is ingewikkeld”, aldus Glenda. Direct nadat de podcast online kwam, gebeurde er iets opmerkelijks.
Raquel, Levy’s moeder, besloot om Glenda te ontvolgen van social media. En sindsdien lijkt de pleuris tussen de twee uitgebroken.
Volgens Glennis ontvolgt zij nooit iemand. ”Dat doen alleen mensen die zwak zijn of iets te verbergen hebben. De waarheid zal altijd uitkomen. Daar hoef ik niets voor te doen. Word wakker!”
Maarja, de zoon van je beste vriendin die je al sinds zijn achtste kent? Ook niet bepaald chique lijkt ons. Wat vind jij? Laat het weten in de reacties.

Bron: