Frans Bauer is ontzettend bezorgd om zijn moeder Wies, die gebukt gaat onder de ziekte van Alzheimer. In een interview met weekblad Privé vertelt de zanger hoe moeilijk hij het heeft met de situatie: ”Ze vergeet zo nu en wat, dat heeft ze zelf niet door.”

Ontzettend moeilijk

In november vorig jaar werd bekend dat Frans de zorg voor zijn bejaarde moeder op zich genomen heeft. Door dat besluit kan Wies zo lang mogelijk in haar woonwagen blijven wonen. Frans vreest de dag dat ze hier uit zal moeten. ”Dan weet ik niet hoe het zal gaan.”
De moeder van Frans is ontzettend gehecht aan haar woning. Ze is er geboren en heeft er haar hele leven ook gewoond. ”En ze heeft hier mooie jaren met mijn vader beleefd.” Volgens Frans zou hij zijn moeder graag willen zien zoals ze altijd was. Maar dat gaat helaas niet meer. ”Als ma er niet meer is, kom ik vooraan in de lijn. Maar we moeten het niet somberder maken dan het is.”

Groot feest

Op 30 december jongstleden werd er een bijzondere dag gevierd in huize Bauer. Frans was zelf het feestvarken en mocht maar liefst vijftig kaarsjes uitblazen. Zijn vrouw Mariska schreef lovende woorden op social media en noemde hem onder meer een geweldige man en liefdevolle vader.”

Bron: