Wendy van Dijk en haar gezin verkeren momenteel is een loodzware periode. Dochtertje Lizzy kampt met een zeldzame bloedziekte en daardoor maakt haar lichaam geen nieuwe bloedcellen meer aan. Via social media laat Wendy vandaag emotioneel van zich horen.

Dochter Wendy van Dijk

Vorige maand meldde Wendy van Dijk haar werkzaamheden per direct te staken. Dochtertje Lizzy is namelijk getroffen door een zeldzame ziekte in haar bloed. Moeder Wendy en vader Erland Galjaard zijn daar uiteraard enorm van geschrokken.
Tegenover Shownieuws vertelde Wendy dat de artsen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. De tiener is opgenomen in het LUMC in Leiden en mag nauwelijks mensen ontvangen. ”Ons gezin leeft als het ware weer even in coronatijd.” De afgelopen weken was stil rondom de situatie, maar zojuist heeft Wendy een update gegeven over Lizzy.

Positiviteit

Op Instagram heeft Wendy een ode aan Lizzy geplaatst. Ze schrijft ontzettend trots op haar dochter te zijn: ”In 1 klap staat haar hele leven op z’n kop maar dat koppie laat ze niet hangen! Wat een kracht en positiviteit 💞 we zijn zo trots op jou”
Het heeft er gelukkig dus alle schijn van dat Lizzy aan de betere hand is. Hoe het exact met haar gaat is echter niet duidelijk.

Bron: