Als je het hebt over de huizenmarkt dan is er een grote groep Nederlanders die gelijk een migraine aanval krijgen. Met name starters kunnen maar niet aan huisvesting komen. Of het nou koop is of huur, alles rijst de pan uit.

Om aan een dak boven je hoofd te komen, heb je eigenlijk maar twee opties. Je moet óf geluk hebben óf veel centjes verdienen. Emily is van mening dat er nog een derde optie is.

Huurprijzen

Het woningtekort speelt eigenlijk in de hele wereld. Door het tekort aan woningen stijgen de huurprijzen als malle, en wordt zelfstandig wonen steeds lastiger. Met name jongeren lopen hier erg hard tegen de lamp. Emily niet. Emily is namelijk van mening dat ze helemaal geen huur hoeft te betalen. De reden? Omdat ze zo knap is, zegt ze zelf.

“Als je mooi bent, hoef je nooit huur te betalen.” zegt ze. Ze noemt dit zelf het ‘pretty privalage’. Ik hoor je denken; hoe kom je dan aan een huis? Maar daar heeft mevrouw de oplossing voor.

Dakloos

Emily is hartstikke dakloos. Dat wil niet zeggen dat ze op straat slaapt, maar dat ze gewoon geen eigen dak heeft. Om toch in een zacht en warm bedje te slapen, zet ze haar looks in de strijd.

Ze vind zichzelf zó mooi, dat ze gewoon telkens een gozer opzoekt om bij te kunnen slapen. Zo hoeft ze geen huis te onderhouden voor zichzelf, en kan ze profiteren van haar korte termijn relaties.

Reacties

Ze maakte een filmpje over haar visie op huisvesting en kon daar op behoorlijk veel kritiek rekenen. Mensen vinden het oneerlijk dat ze misbruik maakt van mannen om er te kunnen wonen.

Andere vinden het juist weer geen enkel probleem: “Boeie, het is toch een behoorlijk lekker wijf. Bij mij mag ze komen slapen wanneer ze wil.” Bekijk het filmpje en wat kiekjes van Emily hieronder.

Bron: