De 43-jarige Elvis Sharps en zijn vrouw Tracey Doncaster (55) uit het Britse Chandler’s Ford houden ervan om van bil te gaan met andere koppels. Tenminste, dat wilden ze. Na 12 jaar vergeefse pogingen stoppen de twee ermee.

Swingen

Elvis en zijn vrouw Tracey kregen twaalf jaar geleden het idee om te experimenteren tussen de lakens. Ze wilden anderen bij hun bedplezier betrekken en besloten de swingersscene in te gaan.

Maar er was nog een andere reden, zo vertelt Elvis. Het koppel wilde ook nieuwe vrienden maken. Het avontuur verliep niet helemaal zoals ze zich hadden voorgesteld. Toen ze in een swingersclub kwamen, wilde niemand het met hen doen. In plaats daarvan werden ze uitgelachen.

Oordelen op uiterlijk

”Ze noemden ons ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren”, aldus de teleurgestelde Elvis die naar eigen zeggen heel veel heeft te bieden. ”Ze oordeelden op ons uiterlijk.”

Uiteindelijk kregen Elvis en Tracey een koppel zo ver om drie keer met hen af te spreken. Ook dat liep verkeerd af: ”Ze hebben nooit meer iets laten horen. En dat zonder reden.” Elvis kan niet begrijpen waarom niemand het met hem en zijn vrouw wil doen.

”Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken.”

Boos op de scene

Tracey kan ook niet begrijpen dat niemand over haar heen wil kruipen. Ze is boos op de swingersscene: ”Die is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”

Het avontuur is voor Elvis en Tracey dus helemaal mislukt. Ze hebben het opgegeven en stellen gelukkiger dan ooit te zijn met elkaar. ”We denken nu over een huwelijk na.”

Vind je dit artikel leuk? Vergeet dan niet om het te delen op Facebook. Dat waarderen we ontzettend! (L)

Bron: