In een dorpje wonen kan voor- en nadelen hebben. Meestal gaat het om een ons kent ons gemeenschap, wat natuurlijk ook veel gezelligheid met zich meebrengt. Toch kan een ons kent ons gemeenschap ook flinke nadelen ondervinden. Els kan hierover meepraten.

Van Amsterdam naar een dorpje

Els woonde samen met haar man en dochter in het drukke Amsterdam. Zoals veel gezinnen kozen ook zij ervoor om te verhuizen van de grote stad, naar het groene platteland.

In het begin genoten ze volop van de rust, het groen en de hechte gemeenschap, maar inmiddels is dit helemaal omgeslagen. Saar, de dochter van Els, wordt namelijk al een tijdje veel besproken in het dorp. Ze is een doodnormale meid, maar experimenteert veel met haar look en vind het leuk om jongens te leren kennen.

Dochter wordt uitgemaakt voor slet

De laatste maanden is dochter Saar met een aantal jongens gezien tijdens het stappen. Dit is in het dorp niet onopgemerkt gebleven.

Het ging al gauw rond dat Saar wat meer jongens dan gemiddeld had ‘gesproken‘. Toen uiteindelijk een boel gasten dit beaamde, werd de meid direct als matras van het dorp uitgemaakt. Dat is geen naam waar je zomaar vanaf komt in een dorp.

Inmiddels wordt heel het gezin aangekeken op het feit dat Saar nogal veel geëxperimenteerd heeft. Els is er zo klaar mee dat ze zelfs overweegt om weer terug te verhuizen naar Amsterdam. Saar zelf heeft er gelukkig niet zo’n moeite mee.

Namen en leeftijden zijn aangepast vanwege privacyredenen

Bron: