Eloise van Oranje praat niet vaak over haar liefdesleven, maar in de podcast Maandag Klaagdag heeft ze tóch een boekje opengedaan over haar relatie. ,,Hij heeft het druk.”

In de podcast Maandag Klaagdag komt er tussen het ‘geklaag’ door het onderwerp relaties voorbij. ,,Ja, jij hebt een vriend”, zegt Robbert Rodenburg ineens tegen Eloise. ,,Wie? Sst!”, reageert Eloise.

Relatie Eloise

Robbert en Daan Hoogervorst schrikken van de reactie van Eloise. ,,Ik schrok even. Ik dacht is dit nou wel of niet bekend?”, zegt Daan, waarna Eloise begint te lachen. ,,Jawel”, zegt ze. Veel wil Eloise er niet over kwijt, alleen dat haar vriend het momenteel druk heeft. Gelukkig betekent dat niet dat de twee elkaar minder zien. ,,We maken tijd voor elkaar.”

Geheimzinnig

Hoewel Eloise nog altijd geheimzinnig blijft over haar vriend, is hij al wel opgenomen in de familie. Afgelopen zomer mocht hij zelfs mee met een zeiltocht op De Groene Draeck. En van prinses Beatrix mogen familieleden niet zomaar mensen uitnodigen op het zeiljacht.

Dít is hem

Zoals DenD al eerder meldde, heet de vriend van Eloise Archie Maclaine Pont. Archie woont in Laren en zit net als Eloise op de hotelschool in Den Haag. Archie liep in 2021 stage in Barcelona, waar Eloise in dezelfde tijd op vakantie is geweest. Wellicht waren de twee toen al samen.

Bron: