In haar nieuwe boek Kom weer in je kracht na verlies schrijft Vermolen onder andere over Josha, die ze samen met haar toenmalige partner Sergio Herman kreeg. ‘Ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal mag delen’, aldus de 46-jarige schrijfster in een bericht op Instagram.

‘Je werd op mijn borst gelegd, ik telde je vingers en je teentjes zoals een moeder doet als ze voor het eerst haar kindje vasthoudt’, zegt Vermolen over de dag waarop Josha werd geboren. Daarbij deelt de schrijfster een foto van het boek, waarin een plaatje van Josha te zien is.

De tekst gaat verder onder de post.


Ons verhaal’
‘Op deze dag krijg jij na 6 jaar een gezicht’, vervolgt Vermolen. ‘Vandaag sturen wij ons verhaal de wereld in met ons boek. Jouw cadeau aan mij en mijn cadeau aan jou. Inderdaad ik zie het als een cadeau.’

Tranen
Vermolen heeft veel gehuild tijdens het schrijven van haar nieuwe boek. Dat vertelt de presentatrice dapper op Instagram. ‘Het was een emotionele rollercoaster.’ Wat een mooie reis. Ik heb veel gehuild, tranen van verdriet, gemis maar ook van dankbaarheid. Dit is mijn zielsmissie.’


Kinderen
Naast hun zoontje Josha, die vlak voor zijn geboorte in 2018 kwam te overlijden, hebben Herman en Vermolen nog twee andere zoons, namelijk: Noah en Zenna.

Bron: