Niet Tooske Ragas, maar iemand anders zou tijdens een feestje van Shownieuws met een collega in een schoonmaakhok zijn betrapt. Yvonne Coldeweijer onthult op haar juicekanaal wie het is.

Nadat Airen Mylene op Radio 538 onthulde dat twee collega’s van Shownieuws tijdens een feestje een kast in zijn gedoken en betrapt werden door een schoonmaker, gaan er geruchten rond over wie dit verhaal gaat. Welke collega’s dit waren hield Airen geheim. ,,Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie?”, werd haar gevraagd. ,,Het zijn verschillende niveaus”, was het enige wat Airen erover wilde zeggen.

Eindelijk onthuld

De roddel zorgde voor een hoop paniek bij Shownieuws en hoewel Airen een interne mail had gestuurd met excuses, bleef iedereen zich afvragen over wie het verhaal gaat. ,,Het hele team van Shownieuws weet natuurlijk al lang om wie het écht gaat, vele crewleden waren hier ook bij, en hielden lange tijd hun mond”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Maar de onderste steen komt vandaag eindelijk boven. Ik weet wie het is…”

Volgens Coldeweijer gaat het verhaal over Bram Moszkowicz. ,,Bram is natuurlijk ook van het level ‘presentatie’, aangezien hij vaste expert is in het programma. Volgens Shownieuws-spionnen heeft hij het op een personeelsfeestje met een redactrice gedaan in de kast. And everybody knows.”

‘Schoonmaakkast ingedoken’

Later blijkt dat het niet om een redactrice gaat, maar om een verslaggeefster bij Shownieuws. ,,Deze dame is al wat ouder en ze werkt ook aan zijn podcast Recht in de Ogen”, legt Coldeweijer uit. ,,Het gebeurde vorig jaar tijdens het Talpa Zomerfeest. Ze zijn samen de schoonmaakkast ingedoken bij de studio’s van Radio 538.”

Is Nienke op de hoogte?

Omdat Bram daar nooit zou komen, zou hij niet hebben geweten dat er daar schoonmakers aan het werk waren. ,,Schijnbaar zijn ze dus op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast. Bram heeft een relatie met advocaat Nienke Hoogervost. Of zij hiervan op de hoogte is, betwijfel ik.”

Bron: