René le Blanc heeft na jarenlange ruzie eindelijk de band met zijn zoon Nicky weten te herstellen. De zanger, bekend van hits als “Hey jij” en “M’n engel”, zegt dat hij dit nooit meer had verwacht.

De ruzie tussen vader en zoon ging terug naar de tijd toen Nicky nog een baby was. Zijn ouders gingen uit elkaar en Nicky’s moeder stond er alleen voor.

René zou haar financieel niet hebben ondersteund en daarnaast zeer agressief zijn geweest tegenover haar, iets wat leidde tot fysiek geweld.

Nicky groeide op zonder de aanwezigheid van zijn vader en werd door zijn moeder opgevoed. Hij voelde zich in de steek gelaten en had veel woede en frustratie tegenover René.

Nicky beschuldigde zijn vader van liegen en bedriegen en beweerde dat hij nooit zijn financiële verplichtingen nakwam.

In een interview met weekblad Story gaf Nicky aan dat hij het verleden achter zich wilde laten. Hij en zijn vader hadden elkaar twee keer gezien en hadden veel telefonisch contact gehad.

René vertelde dat het goed ging tussen hem en Nicky en dat ze hadden afgesproken elkaar beter te leren kennen.

Het is bijzonder dat René en Nicky na al die jaren weer contact hebben met elkaar. Het is begrijpelijk dat Nicky veel pijn heeft gehad door de afwezigheid van zijn vader en de manier waarop René zijn moeder heeft behandeld.

Het vergt moed en begrip van beide partijen om een ruzie op te lossen en de relatie te herstellen.

Het is ook belangrijk om te erkennen dat niet alle families een gelukkige afloop hebben en sommige conflicten nooit worden opgelost.

Het is moeilijk om te weten hoe het zou zijn afgelopen als René en Nicky elkaar niet hadden ontmoet en of ze elkaar ooit zouden hebben vergeven.

Het verhaal van René en Nicky laat zien dat het nooit te laat is om aan een relatie te werken en dat mensen kunnen veranderen. Het vergt veel tijd, geduld en bereidheid om te vergeven en te vergeten, maar het kan leiden tot een betere toekomst.

René en Nicky hebben een belangrijke stap gezet en hopelijk kunnen ze samen verder bouwen aan hun relatie en elkaar beter leren kennen.

Bron: