Katja Schuurman was eens een van de meest begeerde vrouwen van Nederland. Inmiddels is Katja bijna 49 jaartjes oud, maar dat is er nog niet aan af te zien. Het mooie aan mooie vrouwen is echter wanneer ze er niet áltijd mee te koop lopen. Katja heeft zichzelf aangeleerd dat haar uiterlijk de enige manier blijkt te zijn om de aandacht op zich te vestigen. Vorig jaar ging Katja nog diep door het stof door een foto van haar voorgevel te plaatsen om daarmee meer volgers te krijgen. Onder de foto schreef Katja letterlijk: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken. Dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Dat kon vrijwel niemand waarderen, het aantal volgers van Katja daalde dan ook met meer dan 1000 volgers. Maar Katja leert niet van haar fouten.

Katja Schuurman heeft geen successen meer

Katja plaatste onlangs nog een video waar haar tepel te zien was waarbij ze schreef dat dit ‘zonder masker’ was. Volgers merkte echter op dat Katja een behoorlijke laag make-up had, het was dus weer puur voor de aandacht. Deze acties zorgden er vorig jaar al voor dat ze een belangrijke presentatieklus verloor. Dit jaar zet die trend nog veel verder door. Kijkcijferspecialist Tina Nijkamp vertelt dat Katja eigenhandig een tv-programma om zeep geholpen heeft: “Memories moest verjongd worden en Anita Witzier werd daar af gehaald en Katja Schuurman heeft dat toen overgenomen. Nou, dat verhaal kent geen goed einde. De kijkcijfers stortten werkelijk waar in.” Maar, heeft Katja nog weleens successen weten te behalen de afgelopen jaren?

Einde van een tijdperk: ‘Alles mislukt!’

Mevrouw Nijkamp vertelt dat Katja Schuurman het gewoonweg niet meer heeft: “Katja ging toen ook weg naar RTL, ze stopte toen bij de KRO omdat ze daar niet veel succes had met haar programma’s. Dat hangt ook heel erg aan Katja als presentatrice. In die rol heeft ze het meeste succes gehad met Lijst 0 met Bridget. Ja, heel lang geleden, en daarna is het met al haar andere programma’s niet gelukt. Ook haar carrière bij RTL kwam niet heel goed van de grond. Ja, het meest bepalende programma is dat Beter Laat Dan Nooit nog geweest, met die oudere mannen op reis. Bij KRO-NCRV is ook alles mislukt. Ze heeft nu geen contract meer bij een omroep of een zender en dat is denk ik niet voor niks. Misschien dat ze het zelf ook wel niet wil, maar ik denk ook niet dat heel veel zenders of omroepen haar nog een vast contract zullen aanbieden.” Dan maar weer aandacht zoeken op Instagram:

Bron: