Voormalig voetbaltrainer Pieter de Jongh heeft een pikante onthulling over René Froger gedaan. In zijn biografie The Champ vertelt hij dat hij de zanger tegenkwam in de Gooise seksclub Boccaccio.

Pieter leerde René jaren geleden kennen toen hij trainer was van amateurvoetbalvereniging Huizen in ’t Gooi. In zijn biografie The Champ vertelt hij hoe hij direct na het tekenen van zijn contract wat ging drinken met een paar bestuursleden en terechtkwam bij een bekende chique seksclub.

Boccaccio

,,Ik kende de omgeving daar niet, en na verloop van tijd komen we uit bij een grote villa”, begint Pieter zijn verhaal. ,,We gaan naar binnen en ik beland daar in een grote kamer met allemaal mooie vrouwen in lingerie. Ik wist niet wat ik zag! Witleren banken, gouden kroonluchters, bubbelbaden. Bleek Boccaccio te zijn, een chique seksclub. Toen ik om me heen keek, zag ik dat de halve voetbalwereld daar zat.”

Pieter zag ook veel bekende Nederlanders. ,,Zo heb ik daar René Froger weleens gezien”, onthult hij. ,,Misschien kwamen ze alleen voor een drankje, dat zou goed kunnen. Ik heb ze niet met een vrouw apart zien gaan.”

‘Niet mijn probleem’

Door de pikante onthulling van Pieter kan het huwelijk van René en Natasja onder druk komen te staan. ,,Ik weet niet of René contact met me wil opnemen, naar aanleiding van de dingen die ik in mijn boek over hem vertel en dat ik hem in Boccaccio tegenkwam”, vertelt Pieter in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb niet gezegd dat hij met een vrouw naar boven is gegaan, alleen dat ik hem daar heb gezien. Of hij daar nou blij mee is of niet, dat is niet mijn probleem.”

Bron: