Roy Donders en zijn partner Michelle, die meedoet aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, waren samen op reis in het schitterende Afrika. Helaas voor het koppel is er nu een einde gekomen aan dit avontuur. Dat meldt Shownieuws.

Vakantie

Roy en ‘Mies’ besloten onlangs om het druilerige hondenweer in Nederland eventjes te laten voor wat het is en vlogen naar het zonovergoten Tanzania. De reis begon in het adembenemende Zanzibar, waar natuurlijk direct foto’s werden gemaakt.
Roy en Michelle hadden de kinderen thuisgelaten. Bibi en Romi mochten dus niet mee op vakantie. Op dag twee ging het realitykoppel gezellig op safari. Via Instagram hielden ze hun volgers dagelijks op de hoogte van wat ze allemaal meemaakten. De twee hebben ook de inheemse bevolking van Tanzania lastiggevallen door hen op te zoeken.

‘Fijn om weer thuis te zijn’

Inmiddels is er een einde gekomen aan het Afrikaanse avontuur van Roy en Mies. Ook dat delen ze natuurlijk op social media. Roy meldt de kindjes toch wel gemist te hebben en is blij dat hij weer thuis is. Uiteraard heeft Roy flink gefilmd.
In de aankomende aflevering van zijn YouTube-vlog, laat hij zien wat ze allemaal hebben meegemaakt. Voor de kijkers dus nog iets om naar uit te kijken.

Verboden fillers

Overigens was de thuiskomst voor Roy iets minder fraai, aangezien hij een brief kreeg met een waarschuwing van de Inspectie Gezondheidszorg. Dit omdat de ‘Stylist van het Zuiden’ in zijn cosmetische kliniek fillers zette, maar daar geen papieren voor heeft.

Bron: