Het nieuws over de ontluikende liefde tussen Jutta Leerdam en Jake Paul is ook in de Verenigde Staten aangekomen. Het meest toonaangevende nieuwsmedium van het land heeft de twee op de korrel en komt meteen met onthullend nieuws op de proppen.

Gebekt
TMZ meldt namelijk dat er ‘een nieuwe vrouw’ in het leven van YouTube-bokser Jake Paul (26) is. Daarnaast hebben ze een aantal getuigen gesproken die de twee behoorlijk intiem bezig hebben gezien. Bij hun date eerder deze week in Miami (beelden) konden ze namelijk niet van elkaar afblijven en zijn ze meermaals zoenend gespot.

Benen
Dat er meer speelde dan alleen vriendschap was ons ook al opgevallen. Op een video van een goede doelen-bijeenkomst was te zien hoe ze elkaars bovenbenen vasthielden, maar toen er een camera te dichtbij kwam lieten ze snel los. Mogelijk willen ze hun romance nog even geheim houden.

Podcast
Jutta hield haar aanwezigheid in de nabijheid van Jake Paul lange tijd geheim, maar postte onlangs haar eerste foto van de twee samen op haar Insta-pagina. Ze was te gast bij opnames van zijn podcast ‘B.S. With Jake Paul’. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: