De vriendin van Peter Gillis, voormalig kermisexploitant Wendy van Hout, deelt de eerste beelden van hun gigantische droomvilla. Via het TikTok-account van haar kledingzaak besloot ze de binnenkant van het protserige optrekje te showen. Hopelijk heeft het duo een leuk staaltje beveiliging, want je hele inboedel op het wereld wijde web etaleren is nooit verstandig. Gelukkig is het wel smakelijk om naar te kijken.

Miljoenenvilla

Peter Gillis lijkt de afgelopen tijd een regelrechte rampmagneet. Als hij niet wordt aangeklaagd voor mishandeling, heeft hij wel trammelant met de belasting. En als er geen wapens worden gevonden op zijn camping, rijdt zijn bonuszoon zichzelf nog net niet te pletter. Gelukkig is er één lichtpuntje in het leven van de kale gloeilamp: zijn imposante casa di cuatro miljoeno’s.

Trots als een pauw

Op de beelden is het pronkerige interieur van de Massa is Kassa-ster te zien. Allereerst een gigantische woonkamer met gladde, smetteloze vloeren. Een schaatsbaan glijdt vermoedelijk stroever. “Un droomhuis hè,” zegt Peter smalend op de achtergrond. Trots als een pauw.

Muzikaal wonder

Ook komt er een blinkende pianovleugel in beeld. Of Gillis daar zelf met zijn cervelaatvingers op gaat pingelen is onduidelijk. Misschien zit er een muzikaal wonder in Wendy verscholen. In dat geval gaat ‘Mieke het un lammetje’ daar helemaal blauw worden gespeeld.

Mijn enige recht, is het aanrecht

“Het enige recht dat ik heb is het aanrecht,” grapt Wendy. Dan showt ze de video van de keuken die, net als de rest van het huis, oogverblindend glimt. “Voila, daar is mijn keuken!” Dan stopt de tour. “Genoeg gezien,” vindt ze.

Bron: