Een vrouw heeft op sociale media voor flink wat discussie gezorgd nadat ze haar specifieke voorkeur in intieme zaken openlijk deelde.

Ze beweerde dat ze categorisch weigert te daten met mannen die volgens haar een intiem lichaamsdeel hebben dat kleiner is dan 15 cm.

De vrouw, die de naam Linda gebruikt, maakte duidelijk dat deze factor voor haar een absolute dealbreaker is in potentiële relaties.

Ze plaatste haar vraag op sociale media en wilde graag weten hoe je vooraf kunt bepalen wat het formaat is zonder intiem met iemand te zijn.

Volgens de Britse gezondheidsautoriteit NHS ligt het gemiddelde intieme formaat in westerse landen rond de 14 cm in opgewonden toestand en ongeveer 8 cm in een niet-opgewonden toestand.

Op haar oproep reageerden verschillende mensen, waarbij sommigen stelden dat je gewoon rechtuit kunt vragen naar het formaat.

De vrouw lichtte haar standpunt verder toe door te zeggen: “Eerlijk gezegd is 15 cm of minder een absolute dealbreaker voor mij.

Ik ben niet bereid te investeren in een relatie om er later achter te komen dat hij niet aan mijn verwachtingen voldoet.”

Linda’s openhartige opmerkingen over haar voorkeuren in intieme relaties wekten uiteenlopende reacties op sociale media op. Sommigen prezen haar eerlijkheid, terwijl anderen haar keuze oppervlakkig vonden.

Een aantal gebruikers gaf aan dat het belangrijk is om in een relatie te focussen op emotionele verbinding, vertrouwen en communicatie, in plaats van puur op fysieke kenmerken.

Ze benadrukten dat de grootte van intieme lichaamsdelen niet de enige factor is die telt in een gezonde en gelukkige relatie.

Anderen voerden aan dat het moeilijk is om dergelijke details vooraf te bepalen zonder intiem met iemand te zijn.

Ze suggereerden dat het beter is om de nadruk te leggen op andere aspecten van compatibiliteit, zoals gedeelde interesses, normen en waarden, en emotionele connectie.

De discussie over fysieke aantrekkingskracht en voorkeuren in relaties is een complex en persoonlijk onderwerp.

Wat voor de ene persoon belangrijk is, kan voor een ander minder relevant zijn.

Het is essentieel dat mensen open en eerlijk kunnen zijn over hun behoeften en verwachtingen in relaties, maar het is ook belangrijk om begrip en respect te tonen voor de verschillende opvattingen en prioriteiten van anderen.

Bron: