Zo’n vijf weken geleden kwam naar buiten dat de relatie van zanger Thomas Berge en zijn vriendin Elianne Zweipfenning op de klippen is gelopen. Er zou ‘absoluut’ geen andere vrouw zijn, al lijkt dat nu toch wel zo te zijn.

Thomas Berge en Elianne

Het was groot voorpaginanieuws vorige maand. Thomas zette een punt achter de relatie met Elianne, die begin dit jaar nog was bevallen van hun tweede kindje.
De relatie bleek al geruime tijd in zwaar weer te verkeren. Terwijl Elianne in verwachting was ging het koppel in relatietherapie. Die poging mislukte, tot groot verdriet van Elianne. Tegen Shownieuws vertelde ze vervolgens dat Thomas ontrouw was geweest. Dat schreef ze daarna ook nog eens op Instagram.
Thomas besloot op alle ophef te reageren en ontkende met klem dat er een andere vrouw in het spel was. Een paar dagen later besloot Elianne haar woorden in te trekken. Ze zou emotioneel zijn geweest een daarom deze leugen hebben verspreid.

Toch een ander?

Maar nu is er een foto opgedoken bij het juicekanaal Reality.FBI, welke is ingestuurd door een volger. Die laat weten dat hij gisteren de hond aan het uitlaten was, toen hij Thomas Berge zag uitstappen. ”Ik wilde weten of de auto er vanmorgen nog stond…En ja hoor…”
De volger heeft van ‘een vriendin’ vernomen dat Thomas is blijven slapen bij een vrouw waarmee hij al langere tijd (ook tijdens de relatie met Elianne) contact heeft.

Zou er dan toch een ander in het spel zijn? Wat denk jij?

Bron: