De kleinzoon van Willeke Alberti, Davey van ’t Schip, gaf deze week het jawoord aan zijn verloofde Casey. In Australië heeft een schitterende bruiloft plaatsgevonden, waarbij ook Davey’s vader John van ’t Schip acte de presance gaf.

Mr & Mrs van ’t Schip

De familie Van ’t Schip vertoeft al een aantal dagen in Australië om het huwelijk te vieren. Vader John heeft een aantal schitterende foto’s van het bruidspaar op Instagram gepost. We zien een adembenemend strand waar de zon flink schijnt.
Onder de post schrijft John een emotionele tekst, die volledig in het teken staat van zijn vrouw, en de moeder van Davey, Daniëlle van ’t Schip. Hij schrijft bij de afbeeldingen: ”Spread the love”, zei ze, wilde en vroeg ze, het had niet beter gekund. Gefeliciteerd aan het prachtige echtpaar Mr & Mrs van ’t Schip.”

Daniëlle

Uiteraard was er veel familie aanwezig van Davey en Casey, maar er ontbraken twee prominente aanwezigen op de bruiloft. Allereerst is dat natuurlijk moeder Daniëlle. Zij overleed op 10 oktober jongstleden aan de gevolgen van kanker. Toch heeft ze altijd gezegd dat de bruiloft, die gepland was voor 18 december, door moest gaan.
En daar heeft de familie gehoor aan gegeven. Wie er naast Daniëlle helaas ook niet bij kon zijn, was de oma van Davey. Willeke Albert vertelde onlangs in gesprek met weekblad Privé dat ze niet naar Melbourne zou afreizen.
De reden hiervoor is dat ze simpelweg nog te verdrietig is door het overlijden van haar dochter. ”Ik zou daar alleen maar moeten huilen. Een traan mag, maar ik zou het geen enkel moment drooghouden”, aldus Willeke in het weekblad.

Bron: