Jutta Leerdam heeft sinds een ruime maand een relatie met de wereldberoemde influencer Jake Paul, het jongere broertje van Logan Paul. Na een paar weken verschenen er plotseling zwangerschapsgeruchten op het internet vanwege een filmpje waarin Jake over zijn vriendin praat: “Ze is zwanger!“

Jutta en Jake worden al een behoorlijke tijd aan elkaar gekoppeld door de welbekende juicekanalen. De twee zijn elkaar begin dit jaar gaan volgen op Instagram wat volgens de juicekanalen veelzeggend was. Toen de schaatskoningin een paar maanden geleden gespot werd met Jake in Miami was het wel duidelijk. Er verschenen een hoop video’s en foto’s van de twee in clubs en al gauw besloot het stel hun relatie wereldkundig te maken. De Amerikaanse papparazi en de Nederlandse juicekanalen zijn tegenwoordig namelijk niet meer te ontwijken. Jake is vorige week zelfs naar Nederland gekomen om Jutta te bezoeken. Maar waar komen nu die zwangerschapsgeruchten precies vandaan?

Is Jutta Leerdam zwanger van Jake Paul

Verschillende kanalen deelden twee weken geleden een gemonteerde video waarin Jake in een podcast praat over zijn vriendin. Er wordt echter geen naam uitgesproken. De Podcast is van Fightinginc waar Jake iets opvallends zegt: “Ik wil een familie met haar.” Zijn oudere broer Logan, die ook bij de podcast zit, denk een hint te begrijpen en zegt: “Ga weg!” Jake knikt veelzeggend: “Ze is zwanger!” Volgens verschillende media die de video plaatsten was deze podcast opgenomen vlak voor Jake naar Nederland kwam om Jutta weer te bezoeken. Inmiddels is de video door kijkers en fans binnestebuiten gekeerd om te begrijpen waar dit vandaan komt. Het blijkt om beelden te gaan van een jaar geleden. Jake spreekt hier dus niet over Jutta, maar over zijn ex-vriendin Julia Rose. Achteraf bleek het ook nog eens om een grap van Jake te gaan. Beelden hier:

Bron: