Hoewel Dave Roelvink zelf beweert het roer te hebben omgegooid, belooft Yvonne Coldeweijer haar volgers alweer kannen vol juice over de realityster. Volgens haar zou Dave zijn vriendin Jazzlyn niet trouw zijn. Vader Dries Roelvink springt voor zijn onloyale kroost in de bres.

“Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Er gaan helaas echt dingen over hem rond”, meldde Yvonne Coldeweijer onlangs op haar juicekanaal. Het is nog onduidelijk waar het precies over gaat, maar ze maakt kenbaar dat er juice op komst is. “Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen.”

Gezin op het spel zetten

Dave zelf zwijgt als het graf, maar vader Dries Roelvink laat het achterste van zijn tong zien. “Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan. Ik kan me dat niet voorstellen”, vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend. “Kijk, je weet hoe Yvonne is, ze gooit een balletje op en hoopt op reacties, dat is nu eenmaal haar ding.”

‘Leuke vader’

Volgens Dries is Dave de afgelopen drie jaar enorm getransformeerd. “Vooral omdat hij niet meer drinkt – en als hij niet meer drinkt, komen er bij hem ook geen drugs bij en gaat ‘ie niet nachten aan de haal. Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is. Hij is echt een leuke vader.”

Kwaad daglicht

Dave heeft in het verleden vaker in kwaad daglicht gestaan. Zo werd hij in 2018 veroordeeld voor rijden onder invloed en is in 2016 voor heling. Wel werd hij toen vrijgesproken van diefstal en het verspreiden van een zelf geschoten seksfilmpje.

Slechte reputatie

Aan Telegraaf liet Dave een tijd terug weten dat hij zijn slechte reputatie ergens wel snapt. “Dat is wel heel kortzichtig maar goed, dat kan je mensen niet kwalijk nemen. Toen ging ik meer programma’s doen en toen zagen mensen mijn ware aard en toen viel het allemaal toch wel mee.”

Bron: