Dries Roelvink ligt behoorlijk onder vuur. De mediageile Dries is vader van zijn mediageile kinderen Donny en Dave, en nu is er ophef omdat…Dries mediageil is ten koste van zijn zoon Dave. Want Dries vertelt tegen iedereen die het wil horen over de verslaving van Dave.

Mediageil

De schrijnende beelden van Dries Roelvink die zichzelf laat filmen wanneer hij een wijntje proeft, of wanneer hij over Schiphol wandelt alsof hij toevallig gespot is door de paparazzi. Het heeft iets zieligs, maar er schijnen ook mensen van te genieten.
Dries zelf beweert dat zijn filmpjes miljoenen keren worden bekeken. Hij doet tegenwoordig aan TikTok en daar is hij ‘de grote ster’. Maar de man die ooit bekend werd door een gele ballenknijper heeft ook sterk de behoefte om de media alles te vertellen over hoe het er in zijn gezin aan toe gaat. In de serie De Roelvinkjes vertelt Dries dat zoon Dave Roelvink een terugval heeft gehad.

‘Te veel genomen’

Aan het eind van de serie zegt hij: ”En dan zie ik hem zitten: rechtop, grote ogen, een beetje angstig in het rond kijken. Ik denk: O, daar zit weer verkeerd spul in.” Volgens Dries had hij toegestemming van Dave gekregen om de hele wereld in te lichten over het feit dat Dave in de afkickkliniek zit.
En dat hoef je Dries geen twee keer te vertellen. Voordat Dave vermoedelijk was uitgesproken, dacht Dries weer aan de media. Niet alleen in de serie vertelde hij in geuren en kleuren wat er gebeurd was. Ook gaf hij er enkele interviews over en schreef hij zijn sociale mediakanalen vol.

Aandacht

In weekblad Privé gaat Dries er nogmaals op in, maar nu zonder details te vergeten. Ergens kun je er ook best respect voor hebben, want andere bekende Nederlanders doen het liefst dingen stiekem, maar Dries zou Dries niet zijn als het het interview met Privé niet ook nog eens op zijn Instagram zou delen. Hier schrijft hij dan ook nog een emotionele tekst bij.
Mensen zijn zo langzamerhand wel een beetje klaar met al die aandachttrekkerij. Een veel gelikte reacties bij het bericht is dan ook: ‘een vader doet dit niet’, die vertelt kort wat er aan de hand is en steunt zijn zoon zonder daar iedereen bij te betrekken’.

Bron: