Enkele weken geleden werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding op het vliegtuig richting Mallorca. Debby Pfaff reisde toen meteen af naar het Spaanse eiland. Zij heeft nu ook bijzonder nieuws te melden op haar Instagramverhaal.

Carmen Pfaff kreeg drie weken geleden een hersenbloeding op het vliegtuig naar Mallorca. Na de landing werd ze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Palma, de hoofdstad van Mallorca. Inmiddels is de vrouw van Jean-Marie Pfaff gerepatrieerd naar ons land. Zo verblijft Carmen momenteel in een Belgisch ziekenhuis op de dienst neurologie.

“Er wacht haar nog minstens zes maanden intensieve revalidatie. Pas dan hebben we zicht op het totaalplaatje”, vertelde Kelly eerder deze week over de toestand van haar moeder. Maar gelukkig heeft Debby Pfaff nu leuker nieuws te melden op Instagram.

12 jaar geleden al

Zo laat de oudste dochter van Carmen en Jean-Marie weten ze dat inmiddels al 12 jaar getrouwd is met Nicolas Liébart. Debby deelde dan ook enkele prachtige kiekjes van hun trouwdag op haar Instagramverhaal. “12 jaar geleden al. Proficiat aan ons”, schrijft ze erbij. Debby en Nicolas hebben samen ook twee zonen: Keano (18) en Liam, die op 27 mei 17 jaar wordt.

Bron: