Rachel Hazes opende onlangs de deuren van brasserie Casa Hazes in Torremolinos. Maar nu, slechts een paar weken later, is er al ruzie over geluidsoverlast. De aanhoudende klachten zouden zomaar kunnen betekenen dat Rachel haar brasserie binnenkort weer moet sluiten…

Brasserie Casa Hazes bevindt zich in hartje La Carihuela en Rachel laat op social media vol trots zien hoe het terras dagelijks vol zit. Maar haar grote droom zou binnenkort zomaar in duigen kunnen vallen, want omwonenden hebben geklaagd over geluidsoverlast.

Klachten

Naar verluidt komen de klachten uit de hoek van Annemarie, de moeder van Monique Westenberg. Patty Brard legde al eerder uit in Shownieuws dat Annemarie veel vrienden heeft in de buurt. ,,En ze heeft ervoor gezorgd dat het natuurlijk een soort kamp-Westenberg is geworden, omdat zij natuurlijk niet zo goed ligt bij Rachel en Rachel bij haar.”

‘Sluiting dreigt’

Toch zouden de klachten voor grote problemen kunnen zorgen voor Rachel. In Spanje hanteert men strenge regels, zéker als het om geluidsoverlast gaat. En, zo schrijft weekblad Party, wanneer de buren een klacht over geluidsoverlast indienen bij de gemeente, kan een sluiting dreigen of het intrekken van vergunningen zoals de muziekvergunning.

Eenzame verjaardag

Afgelopen weekend mocht Rachel 54 kaarsjes uitblazen, maar haar verjaardag zou een stuk eenzamer zijn geweest dan voorgaande jaren. Want waar de meesten hun verjaardag met familie vieren, was dit bij Rachel niet het geval. Op social media kreeg ze geen felicitatie van haar kinderen André en Roxeanne en ook niet van haar zus Els.

Bron: