Monique Westenberg kwam afgelopen weekend thuis in een huis vol chaos. Ze besloot haar twee honden even thuis achter te laten, wat resulteerde in een huiselijk slagveld.

Het leek André en Monique een goed idee om hun viervoeters even alleen thuis te laten. Maar toen André via de camera-app op zijn telefoon keek, kreeg hij de schrik van zijn leven. “Hoe is jouw zondag?”, plaatste hij op Instagram met beelden van de honden die bezig waren een kussen te vernielen. Monique gaf ook commentaar op de beelden en merkte op: “Als de kat van huis is…”

Dit is niet de eerste keer dat Moniques honden de woonkamer als speelveld gebruiken tijdens haar afwezigheid. Ze postte eerder al een video van soortgelijke capriolen. Desondanks kan ze niet lang boos blijven op haar trouwe huisdieren. “Boos worden kan ik niet. Ik ben zo blij met deze twee! Krijg hier oneindig veel liefde van”, liet ze weten aan haar Instagramvolgers.

Het leven van André en Monique kent echter niet alleen hondengerelateerde drama’s. André openbaarde onlangs een pijnlijk moment uit zijn leven in een interview met LINDA. Tijdens een vakantie met Moniques familie belandde hij in een karaokebar, waar hij na een paar drankjes het podium betrad. “Op een gegeven moment stond Monique te gebaren dat ik ermee moest stoppen, maar ik weigerde, omdat ik altijd door moest totdat ik omviel”, herinnerde hij zich.

Het eindigde die avond niet goed. André vervolgde: “Van wat er daarna is gebeurd, weet ik niets meer – tot het moment dat ik wakker werd: huilend, in de armen van mijn schoonmoeder, met een bungelende hand.” Toen hij de situatie opnam, realiseerde hij zich dat de hotelkamer waar ze verbleven was geruïneerd. “En Monique stond te huilen op de gang.”

Hieronder de beelden van de ravage in het huis van Monique:

Bron: