Douwe Bob (30) zegt een serieus alcohol probleem te hebben. De zanger laat op zijn Instagram weten dat hij zich per direct laat behandelen voor deze verslaving…

,,Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis”, begint Douwe zijn bericht op Instagram. ,,Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen”. Hij laat weten dat deze verslaving alles kapot maakt en dat het hem en zijn omgeving te veel problemen bezorgt.

Pauze

Hoe lang de zanger met deze verslaving rondloopt is niet bekend. Ook niet waar en hoe lang hij zich laat behandelen. Hij zegt in ieder geval wel een pauze van een jaar in te lassen. ,,Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer”.

Douwe zijn fans reageren volop op zijn post en tonen begrip. ,,Wat ontzettend dapper dat je dit post. Het komt vast goed! Sterkte met wat komen gaat en hopelijk tot snel”, schrijft een volger. ,,Het is tegenwoordig verdomde lastig om je staande te houden in deze maatschappij.
Sterkte en gaat vast goed komen”, schrijft een andere volger.

Bron: