Het geloofwaardigheidsgehalte van Wolter Kroes heeft een flinke knauw gekregen. De volkszanger zegde al zijn optredens dit weekend af, omdat hij een ‘zware keelontsteking’ zou hebben. Maar wat blijkt? Gister werd hij al zingend gespot op de Volendamse kermis.

Doodziek

Gisteren postte Wolter Kroes ‘vervelend nieuws’. Hij kon helaas niet meer optreden, doordat hij een hele zware keelontsteking zou hebben. Op Instagram deed hij ontzettend zielig. ”Stem volledig weg. Met heel veel spijt en een rotgevoel zijn al mijn optredens geannuleerd.”
Maar Wolter had helemaal geen spijt, want hij werd gisteren gespot op de Volendamse kermis. Daar had hij even niet op gerekend. In de reacties op Instagram ging het flink los. Mensen reageerden laaiend op deze vuile streek van Wolter, die de boel gewoon genept lijkt te hebben. Want als je keelontsteking ineens miraculeus verdwenen lijkt, is dat niet heel geloofwaardig.

‘Had ik niet moeten doen’

Wolter heeft inmiddels door dat hij erbij is, en heeft een reactie gegeven tegenover Shownieuws. Hij zegt: ”Als artiest wil je het liefst nooit iets afzeggen. Afgelopen zaterdag en zondag heb ik volledig rust gepakt met mijn stem. Vanmorgen was mijn praatstem weer terug. Dan ga je een keuze maken. Wel of niet zingen. Erg risicovol, maar je wilt het publiek niet teleurstellen.”
”Achteraf had ik dit niet moeten doen. Ik was blijkbaar nog niet voldoende hersteld. Ik heb nu heel erg veel last van mijn keel.” Over de ophef ligt Wolter niet wakker. ”Ik heb geprobeerd de draad weer op te pakken, maar ik heb langer rust nodig. Ik heb mijn best gedaan, maar het viel niet mee dus ik kan me echt niet druk maken om alle ophef

Bron: