Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti, heeft na een langdurige z!ekte het leven verlaten, zo wordt op dit moment aangekondigd op het Instagram-account van Daniëlle. Ze laat haar echtgenoot John van ’t Schip en hun twee kinderen, Davey en Estelle, achter.

Daniëlle was al geruime tijd ziek. In april 2022 werd bij haar de diagnose endeldarmkanker gesteld nadat er twee kwa*daardige tum0ren waren ontdekt. Zonder behandeling werd haar nog slechts een half jaar te leven gegeven.

Ondanks haar ziekte raadpleegde Daniëlle zowel alternatieve genezers als reguliere artsen. Ze deelde haar spirituele aard al in haar boek “In het licht van de liefde” en maakte ook een documentaire over haar z!ekte.

Ondanks dat de tum0ren nooit volledig verdwenen, waren ze wel afgenomen na talrijke behandelingen.

In april vertelde Daniëlle aan Libelle: “Of dat een teleurstelling is? Nou ja, ik moet ook realistisch zijn.

De diagnose uitgezaaide darmkanker is heftig. Aan de andere kant bestaan wonderen, dus wie weet ook voor mij. Daar wil ik in blijven geloven, dat is de manier om dit vol te houden.”

Daniëlle was niet bang voor de d00d, zoals ze zelf zei: “Op een dag gaan we allemaal. Maar dat ik misschien binnenkort mijn lichaam moet verlaten, vind ik echt een heel slecht plan…”

Ze worstelde al sinds oktober 2021 met pijnkl*chten. Op dat moment woonde ze nog in Griekenland met haar echtgenoot John van ’t Schip, die bondscoach was.

Nadat ze haar spirituele autobiografie “In het licht van de liefde” had voltooid, had ze behoefte aan beweging en begon ze fanatiek te zwemmen.

Toen ze pijn in haar onderlijf voelde, dacht ze dat ze zichzelf had overbelast.

Vorig jaar april onderging Daniëlle een MRI-scan, waaruit de verw0estende diagnose van endeldarmk*nker naar voren kwam.

De pijn bleek veroorzaakt te worden door een gebr0ken schaambeen. Het nieuws dat haar nog maar een half jaar restte, was onvoorstelbaar.

Willeke Alberti sprak in Nouveau eind 2022 over een ‘rampjaar’ wat betreft haar kinderen. Ze prees de kracht van haar dochter Daniëlle, maar benadrukte ook hoe moeilijk het voor haar als moeder was.

Ze zei: “Voor mij als moeder blijft het ontzettend moeilijk. Er kan me niks ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen. Ze zijn mijn alles.”

Bron: