Na talloze beschuldigingen, rechtszaken en wetsovertredingen is Peter Gillis nog steeds op de televisie te zien met zijn programma Massa is Kassa.

Peter G.

Veel mensen kunnen daar met hun verstand niet bij, maar zijn verstokte fans die bij elke uitzending afstemmen op Massa is Kassa, willen hem blijven zien.
Er wordt al geruime tijd gesproken over het einde van het programma, maar desondanks wordt er steeds door gefilmd en inmiddels zitten we in seizoen 11.
Doek valt definitief voor Massa is Kassa: ”Dit is echt de genadeklap”

Nicol

Peter Gillis en Nicol gingen ongeveer tien maanden geleden uit elkaar. Via Facebook kondigden de twee aan als vrienden uit elkaar te gaan.
Niets bleek minder waar. Niet veel later onthulde Nicolleke dat ze gedurende de relatie met Peter meermaals in de hoek zat waar de klappen vielen.
Hiervan heeft ze foto’s doorgestuurd naar Shownieuws, waarbij ze liet weten dat de vakantieparkenmiljonair dit had gedaan.

Rechtszaak

Peter is hier nog niet voor veroordeeld en dus is hij volgens de wet ook (nog) niet schuldig. Recent won hij een rechtszaak, waarin hij voor 104.000 euro beslag mocht leggen op rekeningen van Nicol. Dat had te maken met een soort zwijgcontract.

Toen de voormalige tortelduifjes uit elkaar gingen, schijnt er een overeenkomst getekend te zijn, waarbij Nicol niets negatiefs mocht zeggen over de relatie met Peter. Hier heeft ze zich niet aan gehouden en dat kost haar flink geld.

Nicol zorgt voor einde Massa is Kassa

Eerder werd ook al bekend dat Nicol binnenkort met een boek komt. Hierin zouden ook de mishandelingen in zijn opgenomen.
Ondanks dat ze zich dus niet negatief mag uitlaten over de relatie en hier dus al voor veroordeeld is, lijkt ze er toch mee door te gaan.
In het boek staan zulke heftige onthullingen, dat biograaf Jan Dijkgraaf vermoedt dat Talpa na de release niet anders meer kan dan Massa is Kassa van de televisie halen.

Dijkgraaf wil er zelfs om wedden dat dit per half november gaat gebeuren. Wij zijn benieuwd, maar wat denk jij?

Bron: