Nadat vorige week bekend werd dat Marco Borsato vervolgd wordt, reageert nu zijn dochter op de situatie.

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Vervolging Marco

Vorige week heeft het Openbaar Ministerie uitspraak gedaan rondom een zaak die nog liep tegen Marco Borsato. Zij hebben laten weten dat de zanger vervolgd wordt. Marco heeft zelf nog niet gereageerd op de zaak en Leontine gaat dat ook niet doen. Dat liet haar management vorige week aan Shownieuws weten. ‘We doen geen uitingen hierover. Houden het commentaar vandaag voor onszelf’, is wat zij zeiden.

Reactie Jada

Wie wel heeft gereageerd op de situatie, is Jada Borsato, de dochter van Marco. ‘Tuurlijk is het lastig. We staan met z’n allen achter mijn vader. We gaan dit rocken en we blijven positief’, liet zij weten aan Shownieuws. Jada steunt haar vader door dik en dun.

Bron: