De speculaties over de vermeende breuk tussen Jada Borsato en haar vriend Roeland doen al langer de ronde, maar nu heeft Jada zelf gereageerd en het tegendeel beweerd. In een interview met weekblad Weekend vertelt de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters haar kant van het verhaal.

“Roel en ik zijn nog steeds heel gelukkig samen. We zijn al ruim acht en een half jaar een stel, en alles gaat nog steeds geweldig”, benadrukt Jada Borsato. Ze begrijpt echter wel waar de geruchten vandaan komen en wil graag wat opheldering geven.

Volgens Jada nam het koppel geen afstand van elkaar, maar onthult ze wel hoe de roddels zijn ontstaan. “Hij is gewoon niet zo actief op sociale media en houdt niet van veel foto’s samen maken, dus ik heb helaas niet veel recente foto’s om te delen”, legt Jada uit. Ze wil echter één ding duidelijk maken.

“Als hij liever niet in de schijnwerpers staat, respecteer ik dat volledig. Ik heb respect voor zijn keuzes en waarden”, verklaart Jada Borsato. Ze wil haar vriend Roeland geen publiek leven opdringen en laat hem graag zijn eigen pad volgen.

Bron: