Estelle deelde vandaag een reeks bijzondere foto’s met een hele mooie tekst. Wij konden het niet droog houden…

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen en zij leefden een gelukkig bestaan. Haar gezin heeft dan ook op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Kwaadaardige tumoren

Vorig jaar april werden er twee kwaadaardige tumoren bij Daniëlle geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie. Ondanks dat Daniëlle altijd vol positiviteit en hoop in het leven stond, heeft ze de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte niet kunnen winnen. Begin deze week werd bekend gemaakt dat Daniëlle is overleden. Daniëlle werd maar 55 jaar en laat haar man en twee kinderen achter.

Bericht van dochter

Heel Nederland is al dagen aan het rouwen om dit grote verlies en ook de familie heeft het er zwaar mee. Vandaag plaatste Estelle, de dochter van John en Daniëlle, een heel bijzonder bericht op Instagram. Onder een hele mooie reeks foto’s, schrijft zij het volgende: ‘Jij leeft in mij, ik leef in jou… De laatste woorden die je tegen me fluisterde. Ik beloof je levende herinnering te zijn, je droom van licht uit te leven en je hart in de mijne te laten kloppen. We zullen je missen mam. We zullen je liefde blijven delen – omdat je liefde oneindig is. Terwijl je je licht op ons schijnen, altijd je helpende hand bieden terwijl we proberen te navigeren door deze nieuwe reis, van het leven zonder jou.’ Dit is een deel van de bijzondere tekst die Estelle schreef.

‘Even de tijd nemen om de ongelooflijke vrouw te eren die mijn moeder was – is – voor altijd zal zijn. Jij bent de definitie van liefde, de eerste persoon die me liet zien wat het betekent om onvoorwaardelijk geliefd te worden. Je hebt de lat hoog gelegd mam. Voor altijd ons leidende licht. Tot we elkaar weer zien, ik hou van je voor altijd en voor altijd engel.’ Zo eindigde dit emotionele bericht. Wij pinkten flink wat traantjes weg bij het lezen van deze tekst. Wat heeft Estelle dit mooi verwoord zeg en wat zal zij haar lieve moeder gaan missen. Wij wensen haar en de rest van het gezin heel veel kracht en sterkte…

Bron: