Er wordt gezegd dat Humberto Tan zich laten heeft verleiden door de charmes van een jonge blondine, en zijn relatie met Ineke na dertig jaar is daardoor beëindigd. Eerder had Humberto al een spannende tijd gehad met Dionne Stax, maar hij koos toen toch voor de moeder van zijn kinderen.
Humberto Tan liet weten dat hij en Ineke al een tijd uit elkaar zijn en dat ze op een harmonieuze manier verder gaan. Yvonne Coldeweijer, een bekende roddel journalist, meldt dat Humberto meerdere keren is gespot in Paramaribo samen met documentairemaakster Elise, wat suggereert dat Humberto al een nieuwe relatie heeft.
Het is niet geweten hoe Dionne Stax zich voelt over dit nieuws.

Schandaal

Het is al vijf jaar geleden dat de roddelbladen vol stonden met verhalen over de affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax. Op dat moment was Humberto nog het gezicht van RTL Late Night en had hij een reputatie als een trouwe familieman. Dionne was toen vrijgezel, maar velen beschuldigden haar er toch van om iets te beginnen met de partner van iemand anders. Dionne probeerde het schandaal te negeren en zei: “Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Schouders ophalen en door.”

Relatietherapie

Na de affaire met Dionne, ging Humberto inderdaad verder, maar niet met haar. Hij keerde snel terug naar Ineke Geenen, zijn partner. Ze besloten om relatietherapie te volgen en dat leek succesvol te zijn. Humberto zei hierover: “We zijn nooit echt ver uit elkaar geweest, maar de gesprekken hebben wel geholpen. Het is belangrijk dat je echt weet wat je aan elkaar hebt, los van wat de buitenwereld allemaal vindt en oordeelt. Ineke is een sterke en lieve vrouw, en ik wist dat we met elkaar aan de slag moesten.”

Hartenpijn

Volgens Humberto was de relatietherapie succesvol omdat beide partijen het wilden, hij zei: “Als maar een van de twee wil, heeft het geen zin. Eenzaamheid, hartenpijn, gemis. Die drie dingen hebben ervoor gezorgd dat het weer goed werd.” Er wordt niet gesproken over Dionne in deze statement. Dionne heeft ook geen commentaar gegeven over haar relatie met Humberto. In plaats daarvan sprak ze over haar zoektocht naar de ware. Ze zei: “Nu ik wat ouder ben, merk ik dat het moeilijker is om echt verliefd op iemand te worden.”

‘Breukbiecht’

Dionne Stax zou in 2021 de grote liefde van haar leven gevonden hebben in dj Steven Jansen, die acht jaar jonger is en bekend is als deel van duo Lucas & Steve. Dionne zou stapelverliefd zijn op Steven. Na Humberto’s recente bekendmaking over zijn relatiebreuk met Ineke, zal Dionne zich ongetwijfeld afgevraagd hebben waarom Humberto nu wel besloten heeft om die stap te maken.

Bron: