De komst van zijn reality-programma Chateau Meiland in 2019, waarin we de perikelen van de familie Meiland volgen, was niet de eerste keer dat Martien op televisie kwam. Zo deed de tv-ster samen met zijn gezin in 2006 al mee aan het TROS-programma Ik Vertrek, waarin te zien was hoe de Meilandjes een bed & breakfast in een kasteel in Frankrijk begonnen. Hoe Martien Meiland vroeger voor de camera stond? Nou, zo dus!

Dit was Martien Meiland vroeger
Inmiddels is het alweer zeventien jaar geleden dat Martien Meiland en zijn gezin te zien waren in Ik Vertrek. De extravagante kasteelheer was toen 46 jaar. Zijn deelname aan het programma maakte destijds ook al de tongen los. Martien werd daarom uitgenodigd voor de show van Paul de Leeuw, waar hij vertelde over zijn Ik Vertrek-avontuur. Zeker met de kennis van nu zijn dat hele leuke beelden om naar te kijken: zó zag Martien Meiland er vroeger uit.

De tekst loopt door onder de video.

Chateau Meiland
Na twee jaar een kasteel in Frankrijk te hebben gerund, keerde het gezin terug naar Nederland. In 2018 kondigden Meiland en zijn gezin aan dat ze het nogmaals wilden proberen in Frankrijk. Zij kwamen toen in contact met Talpa Network, waarna ze op de voet gevolgd werden in de realityserie Chateau Meiland. Inmiddels is het gezin wederom teruggekeerd naar Nederland, en is alweer het 8e seizoen van Chateau Meiland op tv.

Foto’s uit de oude doos
Omdat Martien zichzelf inmiddels wel een bekende Nederlander mag noemen, komen we steeds meer te weten over zijn vroegere leven. Zo was Martien in april 2020 jaar nog te gast bij SBS6-interviewprogramma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom. Daarin passeerden veel oude kiekjes van een jonge Martien de revue, inclusief snor. En dat leverde hilarische beelden op. ‘Oh wat vreselijk, die snor’, was de reactie van Martien toen Jeroen de foto’s begon te showen. ‘Oooh, wat érg!’

Benieuwd geworden naar deze terugblik? Bekijk hieronder de beelden van Martien Meiland vroeger.

Bron: