Gerard Joling begon eind jaren tachtig bekendheid te krijgen. Joling deed in 1985 mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hij eindigde hier derde en brak niet veel later door dankzij zijn deelname. In hetzelfde jaar scoorde hij enkele grote hits. In 1988 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival en ook samen met De Toppers heeft hij heel wat hits gehad!

Carrière

Zijn carrière bleef niet alleen bij zingen, want Joling is ook regelmatig op televisie te zien. Hij is presentator van verschillende programma’s en had samen met Gordon een eigen realitysoap, Geer & Goor. Tegenwoordig is hij als jurylid bij The Masked Singer te zien.

De Toppers

Gerard heeft een flink vermogen verdiend, zowel met de hits die hij heeft uitgebracht als de vele afleveringen die hij als presentator en realityster heeft gedraaid. In 2018 liet hij weten dat hij alleen al met De Toppers meer dan een ton per jaar verdient. Over het algemeen zou Joling maar liefst 1.250.000 euro per jaar verdienen!

Verhuren

Naast deze verdiensten verdient Joling ook nog lekker door het verhuren van zijn luxe appartement in de Amsterdamse Zuidas. Hij verdient daarmee zo’n 7 duizend euro per maand.

Vermogen Gerard Joling

Meer dan een jaar geleden werd Gerard Joling zijn vermogen op zo’n 10 miljoen euro geschat. Sindsdien is het alleen nog maar meer geworden. Joling heeft namelijk ook nog een eigen bedrijf, Mineur B.V, waar het meeste van zijn geld in zit. In 2018 was dat naar schatting maar liefst 15,6 miljoen euro. Daarnaast heeft hij ook nog een villa in Aalsmeer – zonder hypotheek – die maar liefst 1.150.000 miljoen euro gekost heeft. De waarde is sinds de aankoop van Geer alleen nog maar gestegen.

Bron: