Zopas maakte Humberto Tan bekend dat zijn relatie met Ineke na dertig jaar op de klippen is gelopen. De presentator bracht het nieuws zelf naar buiten vlak nadat gossip queen Yvonne Coldeweijer bekendmaakte juice over hem te hebben. Yvonne liet weten: “Humberto is meerdere keren gespot in Paramaribo met een documentairemaakster.”

Humberto maakte de breuk bekend met een foto van hem en Ineke. “Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder.” Hij wilde wel niet zeggen waarom hun relatie strandde.

Nog een affaire
De timing van de aankondiging is wel heel opvallend. De presenator lijkt te kiezen voor de vlucht vooruit. Yvonne Coldeweijer maakte immers kortgeleden gewag van nog maar eens een affaire.
Ze schreef in haar Instagram Stories: “Humberto is meerdere keren gespot in Paramaribo met documentairemaakster Elise. Hier samen in het vliegtuig. “Volgens mijn spion speelt hier het een en ander tussen de twee.” Naar eigen zeggen heeft ze nog meer informatie, die ze later zal delen met de buitenwereld.

Bron: