André Hazes jr. probeert momenteel zijn weggezakte loopbaan weer op te bouwen. Nadat hij bijna 2 jaar niets uitvoerde, heeft hij onlangs weer muziek uitgebracht. Op YouTube is aan de views te zien dat vrijwel niemand ‘Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben’ luistert. Maar André Hazes geeft de moed niet op en gaat vrolijk verder.

Geen hits

Dat neemt niet weg dat de zanger natuurlijk gewoon te boeken is voor feestjes en partijen. Maar dat is niet heel goedkoop ofzo. Sterker nog: Hazes is op het moment van schrijven de duurste Nederlandstalige artiest. De prijs die je moet betalen voor een halfuurtje André is werkelijk waar absurd. Vandaar dat ook niemand hem boekt, zo denken wij.
André heeft sinds hij bekend werd als ‘de zoon van’ slechts 1 hit gehad. Het nummer ‘Leef’ deed het prima. Dat kan ook komen doordat Jef uit Goede Tijden Slechte Tijden in de videoclip zit. Maar goed, omdat hij geen succes meer heeft, is er onlangs een spoedvergadering ingelast bij zijn platenmaatschappij. Men is bezorgd of het nog goed gaat komen met Dreetje.

30 minuten optreden

Dat is natuurlijk de vraag. En als het niet goed gaat komen kan hij altijd nog teren op zijn belachelijke vraagprijs voor een optreden van 30 minuten. Dreetje kent geen schaamte en eist een bedrag van 19.500 euro voor slechts dertig minuutjes zingen.
Wie een beetje kan rekenen, weet dat dit ongeveer de helft van een jaarsalaris van Jan Modaal is. Zijn tarief ligt nog boven dat van Gerard Joling en Jan Smit.

Bron: