Realityster Nicol Kremers houdt voortaan haar eigen broek op middels een OnlyFans-carrière. En binnen 24 uur na aankondiging stroomt het geld al lekker binnen bij de ex-schoenstrikker van Peter Gillis die bekend werd met het programma Massa is Kassa. Een term die nu ook voor haar geldt.

Cashen op bekendheid
PowNed ging langs bij Nicol om verhaal te halen over deze opmerkelijke maar niet geheel onverwachte carrièreswitch. Nicol over haar vliegende start: “Ik ben gisteren gestart en het ging als een lopend vuurtje natuurlijk. Ik ben bekend in Nederland en België, dus al mijn volgers waren er op aan het wachten dat ik dit ging doen, dus bij deze.”

Alles profi
Op de vraag wat betalende klanten mogen verwachten zegt Kremers: “Ik ga vooral mooie foto’s plaatsen, van mezelf, vooral professioneel gemaakt. Met professionele fotografen, alles. […] Het zijn vooral klassieke foto’s maar ook wel met een pikant tintje, want daar zijn het speciale platforms voor. […] Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind, en omdat ik vind dat ik een mooi lichaam heb, dan mag je dat laten zien toch.”

‘Peter liet me achter met niks’
Nicol zegt al 3000 abonnees te hebben vergaard, waarmee ze nu al maandelijks 60.000 euro incasseert via de platformen. Na commissie mag ze daar 45.000 euro van houden. En dan is dit nog maar het begin. “Dat is lekker cashen inderdaad. Peter heeft me achtergelaten met niks, zoals iedereen heeft kunnen lezen in het nieuws, dus bij deze ga ik zelfs starten, dus solliciteren op een normale baan met mijn verleden in Massa is Kassa is gewoon heel moeilijk.” aldus de kersverse vleeswarenverkoper.

Bron: