Dirk en Anneke waren, zeker in het begin, wellicht het koppel waar het meest over gesproken werd tijdens het huidige seizoen van Married At First Sight (MAFS). Gisteren werd de schijn gewekt dat de twee enorm leuk contact hebben. Dat blijkt niet zo te zijn.

Dirk en Anneke

Aan het huwelijk van Dirk en Anneke hoeven weinig woorden vuilgemaakt te worden. Het was niks, het is niks en het wordt ook nooit meer wat. Maar gisteren leek het erop alsof Dirk de deur toch weer openzette voor de vrouw die hem meermaals vernederde.
Anneke had een hele wensenlijst waar haar echtgenoot aan zou moeten voldoen, maar is zelf ook niet bepaald een Pamela Anderson. Dirk vond het zo vervelend om te horen, dat hij voor de camera in tranen uitbarstte. Dat boeide Anneke weinig, want in het vervolg was te zien hoe ze tot ergernis van de kijkers gewoon doorging met beledigen.

Contact

Maar goed, wie de uitzending van gisteren heeft bekeken krijgt de indruk dat Dirk en Anneke het weer gezellig met elkaar hebben. De experts lieten zelfs weten ‘benieuwd’ te zijn waar dit contact toe zou kunnen leiden. En Dirk geeft daar nu een duidelijk antwoord op.
Hij schrijft dat de trouwringen in oktober vorig jaar zijn ingeleverd. Niet lang daarna hadden ze inderdaad een koffiemomentje. Daar werden telefoonnummers uitgewisseld, maar niet om leuk bij te kletsen. Volgens Dirk is er alleen geappt in het kader van het programma.
En hij wil nog even iets kwijt. ”Sinds begin november 2023 is er absoluut geen enkel contact meer.” Zo, nu is dat tenminste helder.

Bron: