Rachel Hazes heeft veel kritiek gehad op haar decolleté. Op een foto op Instagram is een flinke decolleté te zien en haar volgers zijn het daar niet mee eens.

Kelly Heruer, bekend van het programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’, post op haar Instagram een foto waar ook Rachel op staat. De foto is genomen in Spanje.

Kritiek

Hoewel het in de eerste instantie een leuke foto lijkt, hebben volgers van Rachel vooral kritiek op haar decolleté. ,,Waarom toch steeds die tieten er half uit hebben hangen”, vraagt een volger zich af. Er ontstaat een flinke discussie onder het bericht. Een andere volger neemt het op voor Rachel. ,,Als iedereen zichzelf wat nietsverhullender zou presenteren ziet de wereld er een stuk vrolijker uit”, luidt het. Rachel laat ook van zich horen. ,,Amen”, reageert de vrouw van André Hazes.

Diefstal

Eerder deze maand ging er een bizar gerucht rond over Rachel Hazes. Op Instagram werd beweerd dat er maar liefst 100.000 euro van Rachel is gestolen. Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, zou er iets mee te maken hebben. Nino was twee jaar geleden werkzaam als management-assistent van Rachel. Hij kreeg de baan aangeboden omdat ze vanwege de vriendschap met hem en zijn moeder Rossana Kluivert, ervan uitging dat hij betrouwbaar was. Maar niets bleek minder waar. ,,Hij heeft zo’n 70.000 euro van mij gestolen, die ik tot op de cent nauwkeurig heb teruggeëist!”, vertelt Rachel in gesprek met weekblad Story.

Bron: