De televisiepersoonlijkheid Maxim Hartman lijkt vastberaden om als gast in het programma Vandaag Inside te verschijnen. Met zijn beruchte neiging voor controverse heeft Hartman onlangs de mannen van Voetbal Inside opgeschud. In een opmerkelijk gesprek met Shownieuws heeft hij de analisten flink onder vuur genomen en daagde hij niemand minder dan Johan Derksen uit tot een pittig duel.

Tijdens het interview met Shownieuws verklaarde Hartman: “Ik ken alle drie de heren persoonlijk en ik heb zeker wel een bepaald respect voor hen. Maar als je kritiek uitdeelt, moet je ook kunnen incasseren. [..] Er is echter één individu die voortdurend voor onrust zorgt, en dat is Johan Derksen. Hij heeft een probleem met mij, terwijl ik absoluut geen probleem heb met hem.”

Het lijkt er echter op dat een rechtstreekse confrontatie niet snel zal plaatsvinden, aldus Maxim: “Face to face durven ze niet. Ze beschuldigen mij daarvan, terwijl zij zelf ook niet anders handelen. Ze zouden mij ook nooit uitnodigen, omdat ze dan hoogstwaarschijnlijk volledig afgebrand zouden worden.”

Hoewel Hartman duidelijk de handschoen heeft opgepakt, is er tot nu toe geen reactie gekomen vanuit het kamp van Vandaag Inside.

Bron: