Nicol besloot afgelopen weekend sámen met haar ‘nieuwe vriend’ live te gaan op TikTok. Daar deed ze een aantal uitspraken over Roddelpraat, en met name over Dennis Schouten. Dennis is woest en heeft aangekondigd een kort geding tegen haar aan te spannen.

Het hoge woord is er eindelijk uit: Peter Gillis en Nicol zijn uit elkaar. Volgens Peter zijn de twee ‘in goede harmonie’ uit elkaar gegaan, maar volgens geruchten heeft Nicol al een nieuwe vriend. Afgelopen weekend reageerde Nicol voor het eerst op deze geruchten. Volgens haar is het (nog) geen relatie en zijn zij en Mike alleen nog aan het daten.

‘Roddelpraat boycotten’
Wel is het duidelijk dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden en veel samen zijn, want ze gingen sámen live op TikTok. En naast vragen over hun relatie, beantwoordden ze ook andere vragen. Zo vroeg een volger wat Nicol en Mike van Roddelpraat vinden. Dennis Schouten en Jan Roos lieten in hun uitzending meerdere keren beelden zien van Nicol die met een andere man aan het zoenen was, iets wat ze blijkbaar nog niet vergeten is.

,,Dat mensen ook serieus nog doneren zodat het programma kan blijven bestaan”, zegt Mike over Roddelpraat. ,,Boycotten”, vindt Nicol, waarop Mike vraagt: ,,Dennis zat toch aan jonge kinderen?” Nicol knikt; volgens haar heeft Dennis foto’s van zichzelf gestuurd naar minderjarige meisjes.

Kort geding
Juicekanaal Realityfbi deelt de live-beelden van Nicol en Mike op Instagram waarna Dennis al snel reageert. Volgens hem is het klinkklare onzin wat Nicol beweert.,,Ik ga aangifte tegen haar doen. De waarheid is dat ik as we speak onze advocaat heb geappt”, schrijft hij woest in gesprek met het kanaal. Wanneer Dennis antwoord krijgt besluit hij toch andere stappen te ondernemen. ,,Aangifte haalt weinig uit las ik. Het moet een kort geding zijn.”

Bron: