Nadat Dennis Schouten begin maart in zijn gezicht werd gestoken in een bar in Enschede, is hij opnieuw naar de politie gestapt om aangifte te doen. Hij beschuldigt zijn ex ervan hem al enkele maanden ’te beschadigen via alle vormen van het internet’. Hij eist een rectificatie en een dwangsom van 24.500 euro.

Dennis werd in Aspen Valley in Enschede met een mes in zijn gezicht gestoken en volgens hem gebeurde dat zonder reden. Een paar dagen later legde hij uit waarom hij na de aangifte van mishandeling opnieuw naar de politie is gestapt om ook melding te maken van bedreiging, smaad en laster.

‘Leugens’

Dennis vertelde dat zijn ex-vriendin Natasja Dragic een video op TikTok heeft geplaatst waarin ze suggereert dat Dennis met haar flirtte toen ze 17 jaar was. Ze stelde dat Dennis interesse toonde in meerdere minderjarige meisjes. Volgens Dennis allemaal leugens. Daarbij was Natasja volgens hem destijds geen 17, maar 18. ,,Gevolg hiervan is dat ik terwijl ik met een lichte hersenschudding, blauw oog en messteek op bed lig en sinds zaterdag 4 maart honderden doodsbedreigingen heb ontvangen”, liet Dennis weten.

Rectificatie en dwangsom

Daarom eist hij van zijn ex een rectificatie en een dwangsom van 24.500 euro. Als ze hier niet aan wil voldoen, gaat hij over tot het aanspannen van een bodemprocedure. Yvonne Coldeweijer vermoedt dat Dennis die gaat winnen. ,,Schadevergoeding zal minder worden, want rechters in Nederland kennen dat soort bedragen niet zomaar toe. Maar winnen gaat hij denk ik wel”, schrijft ze op Instagram.

Bron: