Het lijkt erop dat de Meilandjes in een real life soap zijn beland. Pension Code Rosé, waar gasten flink op kosten worden gejaagd, heeft nooit een vergunning van de gemeente Noordwijk gekregen. En die lijkt er voorlopig ook niet te komen.

Om in het pension toch gasten te mogen ontvangen heeft de familie een ‘geheime wapen’ ingezet: Melissa, het kamermeisje. Ja, je leest het goed. Om de regels te omzeilen is Melissa doodleuk in het pension gaan wonen. Een slimme zet, maar de grote vraag blijft: waar blijft die vergunning?

Erica, die ook in de gemeenteraad van Noordwijk zit, krijgt vaak de vraag waarom ze niet wist hoe dit allemaal werkte. Haar antwoord? “Alsof ik weet hoe die vergunningen werken!”

Erica blijft positief

Aan weekblad Weekend laat ze weten dat ze wel doorgaan met reserveringen aannemen: “Gek genoeg vinden Martien en ik het erg leuk om te doen. Maxime ook. Met de boekingen gaat het heel goed. In december en januari zijn we gesloten. Op 1 september openen we de agenda voor 2024,” aldus de showrunner van de familie Meiland.

Maar een fatsoenlijke vergunning is er nog steeds niet…

Bron: