André Hazes junior, Rachel Hazes en Roxeanne Hazes hebben de naam Hazes niet helemaal in ere gehouden nadat André senior is overleden. Het gezin is compleet uit elkaar gevallen en Rachel loopt, zoals Rob Goossens het zegt: “Na 20 jaar nog steeds met zijn lijk te zeulen…” Juist, André is na al die jaren nog steeds hét verdienmodel van Rachel. En dat terwijl Rachel eigenlijk helemaal geen erfgename is, bleek dit jaar uit grondig onderzoek. Roxeanne en André zouden recht hebben op het nalatenschap van André, maar daar heeft Rachel een stokje voor gestoken. Dit en nog veel meer ongein in deze familie heeft ervoor gezorgd dat geen van de gezinsleden nog echt contact met elkaar heeft. Dacht je dat het allemaal niet erger kon? Het gaat nog véél erger worden.

André Hazes kan het gelieg van Rachel Hazes niet meer aanhoren!

Rachel zou in 2016 een spaarrekening omgezet hebben naar een en/en rekening met haar oud-zakenpartner Rob Israël: “Omdat ik bang was dat er een verslaafde zoon voor mijn deur zou staan. Dus het was als bescherming.” André zou hierdoor Rachel niet kunnen dwingen om geld over te maken zonder toestemming van Rob. Rachel heeft ook aangegeven dat dát de reden is dat ze Klaas Otto zou hebben ingehuurd ‘voor begeleiding’ hierin. André is woedend vanwege dit onzinverhaal van Rachel: “Dat was 2016, het jaar dat mijn zoon geboren werd. Toen was ik nog niet verslaafd. […] Met andere woorden: in 2016 voelde zij zich bedreigd door mij, waardoor zij zo’n man in dienst moest nemen. Ja, dat vind ik echt f*cking heftig in een rechtszaal. Vooral omdat het niet waar is, snap je?”

Rechtszaak in het verschiet

André Hazes dreigt met een rechtszaak in de nieuwste aflevering van zijn docu: “Ik kan er heel boos om worden. Ik heb een jaar lang geprobeerd het respect te houden, maar het kan niet anders dan verdwijnen. Dit gaat gewoon te ver. Ik wil niet meegenomen worden in leugens om je eigen reet te redden. Dat gaat gewoon te ver.” André stuurde een appje naar zijn oud-manager Ricardo Klaverdijk die de begeleider is van Rachel: “Ik stuurde een appje aan Ricardo van: ‘Besef jij je heel goed dat door dit soort dingen er een kans bestaat dat ook mijn moeder en ik ooit in een rechtszaal komen te staan?’ Omdat ik dit niet accepteer. En: ‘Je hebt twee kanten in een rechtszaal. Aan welke kant ga jij zitten?’ Daar kon hij geen antwoord op geven.” 2024 belooft weer een heftig jaar te worden in Hazes-land. Hopelijk is hazoloog Yvonne Coldeweijer snel terug van haar zwangerschapsverlof:

Bron: