Het heeft zo’n twintig jaar geduurd, maar gisteren was de realityserie ‘De Bauers’ weer op televisie te zien. Dit tot grote vreugde van kijkers, die helemaal los gaan op X (Twitter). Gelukkig niet in negatieve, maar in positieve zin. ”Mogen we De Bauers elke dag?”

De Bauers

Gisteren was te zien dat Frans moeite heeft met ouder worden. Zijn zonen maken daar grappen over en wijzen de zanger erop dat zijn haren flink grijs worden. Ook zijn gewicht komt uitgebreid aan bod. Zoals iedereen weet is Frans flink afgevallen.
Naast hilarische momenten, neemt Frans de kijker ook mee naar de minder leuke kanten van het leven. Zo gaat hij met zijn zoon Christiaan langs bij de laatste rustplaats van zijn vader. Daar laat hij zien dat de twee plekken naast het graf zijn gereserveerd voor hem en zijn vrouw Mariska. Frans zou Frans niet zijn als hij daar nog even een leuk grapje maakt: ”Twee halen, één betalen.”

Moeder

De populaire volkszanger gaat ook langs bij zijn moeder. ”Ik bezoek haar elke dag. Soms meerdere keren. En ik bel haar soms dertig keer op een dag.”
Onlangs liet Frans weten dat het niet goed gaat met zijn moeder, die kampt met de ziekte van Alzheimer. Frans hoop dat zijn moeder, genaamd Wies, zo lang mogelijk in haar woonwagen kan blijven wonen. Het doet hem erg veel dat haar gezondheid achteruit gaat.

‘Elke dag de Bauers!’

Enfin, de allereerste aflevering van De Bauers is meteen een enorm succes. Op social media gaan kijkers los en zijn unaniem in hun reacties. Ene SabinA schrijft: ”Mogen we iedere dag De Bauers? Daar zouden een heleboel mensen van opknappen.”
Ook een andere kijker is lovend. ”Ik weet niet hoe jullie avond is, maar ik geniet intens van De Bauers.” Fijn om te zien dat er ook leuke televisie is, naast alle negativeit. Heb jij ook genoten van De Bauers? Laat het weten in de reacties en laat een hartje achter!

Bron: