Eindelijk was het lang verwachte moment daar, Davina Michelle mocht zondag voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix van Nederland op het circuit in Zandvoort het Wilhelmus ten gehore brengen. Zingen kan zij en dus bracht ze het volkslied met verve, echter na het optreden ging het iets minder goed. Davina laat op haar YouTube-kanaal weten dat ze een beste smakker had gemaakt.

Davina geeft haar volgers op youTube een kijkje achter de schermen bij haar voorbereiding op het optreden voor de race. Aan het einde van de video is te zien dat ze een lelijke smak van het podium maakt. De 25-jarige Davina wil het trapje van het speciale rood-wit-blauwe podium aflopen, maar struikelt vervolgens, waarna ze languit op het asfalt valt.

Gelukkig kan Davina er wel om lachen, want ze noemt haar val dan ook gekscherend een “epic fail” en gaf de video de titel “Ik viel van het podium”. In het bijschrift van de video schrijft ze dat ze het “na haar eerste optreden haast wel moest verpesten”. “Geniet van mijn gestreste gezicht.”

Bron: