Lang Leve de Liefde is een liefdesexperiment waarin singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen door minimaal 24 uur of maximaal 4 dagen met elkaar door te brengen. David ziet Mariska wel zitten in ‘Lang Leve de Liefde’, maar dat is niet geheel wederzijds. Hoewel David wel heel complimenteus is, wordt het soms ook erg brutaal.

David komt over als een wanhopige vrijgezel en blijft zijn date overladen met complimentjes. Hij moet zelfs zijn tong binnenboord proberen te houden zegt ie. Later zitten ze in de hottub en David wil maar één ding, zijn date bestijgen. De dame in kwestie weet zich op een gegeven moment geen houding meer te geven en kijkt alle kanten op, behalve naar David.

Hij houdt ook wel van lingerie. “Stel, ik zou voor jou een lingeriepakje kopen, zou jij dat dan aantrekken?” Mariska zegt dat het eraan zou liggen of ze het mooi vindt, en het moet ook lekker zitten. “Zwart of rood?”, vraagt David. Dat zijn wel net Mariska’s lievelingskleuren. David ziet het al helemaal voor zich. “Ik denk dat als jij rood of zwart aantrekt, dat ik helemaal weg kwijl.” Mariska moet erom lachen.

Ook zegt David dat ze best goed gematcht zijn en hij wil zelfs samen douchen…. Maar die uitnodiging wordt simpelweg afgeslagen. Bekijk hier de bizarre beelden van de übergretige David.

Bron: